„Schimbând gândirea, îți schimbi viața”, de Brian Tracy

„Lumea este asemenea unei oglinzi uriașe. Reflectă ceea ce ești tu. Dacă ești o persoană iubitoare, prietenoasă și serviabilă, atunci și lumea se va dovedi iubitoare, prietenoasă și serviabilă cu tine. Lumea este ceea ce ești tu.” (Thomas Dreier)

Descriere: Cum să-ți descoperi întregul potențial pentru succes și realizări!
„Schimbând gândirea, îți schimbi viața” a fost concepută ca un sistem menit să vă transforme gândirea proprie și potențialul pas cu pas, astfel încât să puteți avea succesul dorit în fiecare aspect al vieții.
Brian Tracy se axează pe importanța fixării scopurilor, pe eliberarea gândirii și pe capacitatea de a imagina propriul potențial nelimitat. Doisprezece principii care ajută pe oricine să pornească pe calea unei vieți personale și profesionale mult mai împlinite.
Autorul este atât unul dintre cei mai cunoscuți oratori profesioniști, cât și o personalitate în lumea afacerilor de astăzi. în fiecare an, el își trăiește visul prin faptul că ajută mii de oameni să își trăiască la rândul lor visurile.
Dale Carnegie spunea că există patru cai, și numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluați și clasificați în funcție de ce facem, cum arătăm, ce spunem și cum o spunem.
Colecția Cărți Cheie a fost concepută întocmai pentru a vă ajuta să parcurgeți aceste patru căi, dezvăluind secretele de succes ale celor mai avizați autori în materie. Ghiduri esențiale pentru cei ce doresc să își atingă scopurile propuse și să aibă o viață fericită și echilibrată.

Consider că Brian Tracy ne captează întotdeauna atenția prin experiența trăită și lecțiile de viață întâlnite. Este unul dintre puținii autori citiți care știe să dezvolte subiectul dezvoltării personale și profesionale pe înțelesul tuturor și care poate culege roadele după o perioadă de timp urmând pașii necesari.
„Schimbând gândirea, îți schimbi viața” este o carte în care atât capitolele încep cu un citat inspirațional, cât și conținutul cărții cuprinde citate/texte scrise de alți autori sau persoane cunoscute. Totodată sunt exemplificați pași privind atingerea scopurilor, prezentarea anumitor variabile strategice, sfaturi, metode și legi care duc la realizarea pe plan profesional, dar și personal. Recomand cartea în orice moment al vieții.

Citate preferate:
„Făurește-ți visuri ambițioase și, pe măsură ce visezi, vei deveni precum visezi. Viziunea ta este promisiunea a ceea ce vei dezvălui în final.” (John Ruskin)
„Singura limită pentru realizările de mâine o reprezintă îndoielile de astăzi. Haideți să înaintăm cu o credință puternică și activă.” (Franklin Delano Roosevelt)
„Obiectivul tău este să devii excelent în soluționarea oricărei probleme cu care te-ai putea confrunta.” (Brian Tracy)
„Tu însuți ești cea mai valoroasă resursă și trebuie să o investești mereu acolo unde poți obține cel mai bun rezultat.” (Brian Tracy)
„Numai cel bun poate fi fericit și numai cel virtuos poate fi bun.” (Aristotel)
„Valorile tale și ordinea lor îți determină viața.” (Brian Tracy)

 

2 Replies to “„Schimbând gândirea, îți schimbi viața”, de Brian Tracy

  1. Frumoasa cartea, chiar te ajuta pe partea de dezvoltare personala. Te face sa te cunosti mai bine pe tine insuti si asta nu reuseste chiar oricine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *