„Succesul tău și fericirea ta se află în tine.”

Ne întrebăm de atâtea ori ce stă în calea fericirii noastre și de ce nu putem evolua frumos… poate chiar spectaculos. Ei bine, răspunsul suntem „noi”. „Noi” suntem cauza limitării noastre de a nu îndrăzni să credem că suntem în stare și că putem reuși să ne autodepășim.

Oricât de mult ne-am strădui să fim perfecți, asta nu se poate. Perfecțiunea nu există! Există doar oameni cu calități și defecte. Defecte pe care odată recunoscute sunt mai ușor de acceptat și calități ce trebuiesc puse în valoare… nu-ți nega niciodată resursele de care dispui pentru că asta ameliorează imaginea pe care o deții.

Pentru a găsi soluția de a fi fericiți trebuie în primul rând să învățăm cum să avem încredere în propriile posibilități de a realiza și de a ne dezvolta. Iar în al doilea rând, de a stabili niște obiective care să-ți ofere rațiunea de a trăi și de a permite mobilizarea spre îndeplinirea dorințelor.

Încrederea de sine capătă o nuanță de siguranță și ne dăruiește echilibrul de a construi o bună relație cu oameni din jurul nostru, de a crea o viziune pozitivă și de a fi fericiți dezvoltându-ne permanent atât profesional cât și personal.

Un spirit încrezător privește viața și fericirea lui cu alți ochi și își canalizează toate emoțiile și trăirile spre dorința intensă de realizare și evoluție.

„Succesul tău și fericirea ta se află în tine. Hotărăște-te să fii fericit, iar veselia ta și cu tine veți forma un scut invincibil în fața dificultăților.” (Hellen Keller)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *