Teama te descurajează tot mai mult și te face să te închizi în tine. Curajul te provoacă să înaintezi spre îndeplinirea viselor și îți aduce speranța de a merge mai departe!

Dincolo de cuvinte există semnale, priviri, atingeri, fapte, începuturi… începuturi. Oare orice are un început? Da, am început să cred că așa este, doar că uneori frica ne împiedică să reacționăm.

Avem probleme serioase privind arta încrederii în sine. Nu conștientizăm pe moment că sunt temeri destul de mari care ne împiedică să fim fericiți. Fericirea… un cuvânt și un sentiment trăit prea puțin de majoritatea dintre noi. În timp, ne lovim de fel și fel de situații care ne adâncesc mai mult în temerile noastre sau poate ne ajută să reacționăm și să ne trezim la realitate.

Cel mai important este să nu stagnăm… când stai pe loc, greu îți mai revii. Chiar dacă există riscul atunci când facem un pas înainte să ne întoarcem cu a lți doi – trei pași înapoi, trebuie să reacționăm și să luptăm pentru ceea ce ne face fericiți. În ciuda tuturor, în viață trebuie să fim fericiți și să profităm de fiecare moment căci timpul este atât de scurt… azi poți fi, mâine cine-o știe. Să nu uităm… viața este imprevizibilă!

Greșim când ne criticăm aspru… pentru că da, suntem oameni și tindem să fim perfecți. Dar omul mai greșește și atunci când învață din propriile greșeli există șansa să-și revină din decepții și să „înoate” din oceanul mistuitor de întrebări, temeri, griji, pesimism și vinovăție. Ne trebuie doar un gram de curaj să încercăm și să schimbăm propria viață. Nu încerca să schimbi viața altcuiva căci e timp pierdut.

Teama te descurajează tot mai mult și te face să te închizi în tine. Curajul te provoacă să înaintezi spre îndeplinirea viselor și îți aduce speranța de a merge mai departe.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *