Visele devin realitate!

dupa plimbarea cu avionulCu emoție și entuziam pășeam, pe iarba verde, spre acel obiect splendid care te îndemna să-l privești, să-l atingi, să-l lași să te poarte în lumea toată. Fiecare pas făcut părea a fi o piesă de puzzle care se întrăgea cu fiecare apropiere.

Odată urcată la bord, un fior straniu parcurgea prin tot corpul, lăsând doar o senzație caldă și o ușurare totală a mușchilor. Nu-mi venea să cred cum fiecare gând nedorit se pierdea și orice încordare nu se mai simțea nici măcar un pic.

„Urcând”, spre cer, simțeam razele soarelui cum îmi mângâia pielea într-un mod tandru, iar un zâmbet tâmp mi se așternea pe chip… Liberă, așa mă simțeam în acel moment frumos din viața mea… Cerul mi-a dăruit prietenia sa necondiționată, iar eu îi mulțumeam zâmbind și admirându-l în toată splendoarea sa, știind că un vis de-al meu devenise realitate.

„Visele oamenilor sunt aripi cu care aceștia zboară spre cer.” (Yukio Mishima)

Zburam, la propriu… și mă bucuram de tot ce vedeam, eram atentă la tot… la culorile calde de vară, la toată natura observată cu ochiul liber, la fiecare tresărire al avionului, la fiecare senzație dăruită, la absolut tot ce se putea admira privind aproape de cer și simțind din acel colț de Rai. Acolo, sus, nu mai aveam nevoie de nimic… căci aveam deja totul, iar acel tot, acel întreg, mă avea deja pe mine. Vroiam doar să fiu o parte din el.

Sunt fericită că am avut o asemenea șansă de a zbura în bătaia vântului. Și de a trăi o experiență frumoasă, la intensitate maximă și pe care aș repeta-o oricând, cu mare drag!

„Odată ce ai dat de gustul zborului, tu pentru totdeauna vei merge pe pământ cu ochii ațintiți spre cer, pentru că ai fost acolo, și acolo vei râvni tot timpul să te întorci.” (Leonardo da Vinci)wpid-img-20150713-wa0013.jpg

wpid-img-20150713-wa0023.jpgwpid-img-20150713-wa0028.jpgwpid-img-20150713-wa0032.jpgwpid-img-20150713-wa0035.jpg

One Reply to “Visele devin realitate!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *