Bun ramas 2013! Bine ai venit 2014!

Vroiam să vă scriu multe gânduri despre anul ce aproape a trecut, dar vă voi spune doar câteva.
2013 a fost un an ca aproape oricare altul, cu părțile ei bune sau rele. la multi ani
A fost un an în care m-am descoperit pe mine și un an în care am început să-mi îndeplinesc vise, un an în care mi-am pierdut locul de muncă dar în care am regăsit altul mai bun și totodată am întâlnit oameni minunați care îmi fac viața mai frumoasă, un an în care am făcut cunoștiință cu dezamăgirea și cu teama de a-mi pierde persoanele dragi sufletului meu, un an în care m-am apropiat mai mult de familie și de prieteni.
Un an în care am descoperit că viața poate fi lungă sau scurtă și trebuie trăită în fiecare moment cum se poate mai frumos încât să nu regreți nimic. Un an în care m-am bucurat de fiecare gest mărunt și l-am prețuit.
Totodată a fost un an în care am sperat, am râs, am plâns, am avut răbdare, am iubit (și încă iubesc ♥), am învățat…

Ce-mi doresc de la anul 2014? Ce vă doresc și vouă…sănătate în primul rând, iubire, bucurii oricât de mărunte ar fii, îmi doresc multe întâmplări și evenimente să treacă timpul ușor și să nu mă plictisesc (sper doar să nu fie evenimente nefericite) , totodată îmi doresc ca lumea să nu fie așa de arțăgoasă tot timpul, să lăsăm loc de ”bună ziua” peste tot și să dăruim zâmbete, fericire, bucurii persoanelor care au nevoie de fapte bune și cuvinte bune, să-i ajutăm și să-i sprijinim oricând este nevoie. Îmi doresc un an frumos și plin de împliniri.

Prea multe cuvinte deja…vă doresc un an așa cum vi-l doriți voi.
La mulți ani!

Cu drag,
Lucia ~ @Pictorul viselor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *