Carieră sau familie? Echilibru, sună mai bine!

impreuna„Nu știu unde duce drumul meu, dar merg mai bine când te țin de mână.” (Alfred de Musset)

Cu toții, bănuiesc că, avem uneori momente de gândire asupra vieții și asupra a ceea ce contează cu adevărat. Bun sau rău! Și aici ne referim la carieră și la familie.

Întotdeauna vor exista persoane care spun că cel mai important pentru ei este cariera, o carieră de succes, călătoriile de afaceri, imaginea construită, impresiile partenerilor.
Vor exista, totodată, și persoane care apreciază mai mult familia, momentele fericite alături de copii, părinți și alte rude apropiate, vacanțele minunate alături de aceștia, iubirea împărtășită și căldura cu care ești primit zi de zi acasă.
Dar nu uitați! Trebuie să ne detașăm de locul de muncă când intrăm pe ușa casei și să le arătăm membrilor familiei afecțiunea noastră față de ei și iubirea pe care o purtăm. Valabil și pentru servici. Nu trebuie să plecăm cu grijile de acasă la servici, căci ne poate afecta spiritual în munca prestată și deciziile care trebuiesc luate.
Și, uite că, există și persoane care reușesc să păstreze un echilibru între carieră și familie, și care obțin împliniri pe toate planurile.
Dar aici există și un mic secret! De neprețuit! Încrederea față de membrii familiei dar și de colegii de servici/partenerii de afaceri, respectul unul de altul, micile bucurii oferite cu drag, gândurile calde și sfaturile prietenoase din partea celor apropiați, sunt doar puține elemente din acest secret. Dar cel mai important este persoana cu care îți petreci fiecare zi din viață.
Fiind femeie, vorbesc despre un EL. Un El care știe să te alinte, să te încurajeze, să-ți fie alături, să-ți vorbească cu drag, să-ți dăruiască flori, să te îmbrățișeze, să te iubească. Să știe când să fie acolo lângă tine și când să-ți ofere libertatea pentru a „înflori” frumos. Iar tu, ca femeie, iubește-l! Poate fi unicul bărbat care știe să te completeze!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *