Cu DRAGOSTE…

3„Cu DRAGOSTE

Sper din toată inima, să afli ceea ce e bine pentru tine și ceea ce vrei cu adevărat să faci și să ai curajul și norocul, astfel încât visele tale să devină realitate.”

Mesaj din partea mamei mele.

Nu știu dacă a fost soarta sau doar din pură întâmplare, dar mărturisesc că toate aceste cuvinte sunt imprimate pe un breloc, iar mama mea a considerat că mi se potrivesc și mi l-a dăruit. Și așa este, chiar…mi se potrivesc mai mult ca niciodată.

Am momente de nehotărâre în viață, momente care mi se par infernale și care necesită să iau o decizie sau să aleg o cale potrivită pentru a trece cu bine peste ele.

Am vise care uneori rămân în urmă din cauza dezamăgirilor și oamenilor răi care îmi ies în cale.

Persoane care ar face orice pentru nefericirea ta. Da, zic bine, pentru nefericirea ta.

Uneori, nu mai știm nici cine ne este prieten. Zeci, sute, poate chiar mii de persoane care le întâlnim și vor prietenia noastră doar pentru a-și atinge anumite scopuri. Scopuri care ne implic doar fizic, nu și sufletește. La final riscând să suferim. O suferință apăsătoare care ne macină zi de zi și ne „fură” încrederea în persoanele care merită cu adevărat prietenia noastră.

Tocmai de aceea, cea mai bună prietenă pentru mine este mama. Știu că-mi este mereu alături și mă sprijină în deciziile pe care le iau.

Este umărul pe care pot plânge și râde, și știu că ori de câte ori am nevoie de un sfat, ea mi-l oferă.

Contează foarte mult o vorbă bună sau doar o îmbrățișare care să-ți dea forța necesară pentru a trece de zile cumplite.

Și da, pot spune că mama „a fost prima mea întâlnire cu un înger”. Un înger care merită toată fericirea din lume, nu doar pentru că o iubesc enorm ci și pentru tot ce face zi de zi, pentru tot ajutorul dat persoanelor care au nevoie și pentru tot, pentru ea și privirea ei blândă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *