Cuvinte sau …

Vi s-a întâmplat vreodată să fiți judecați după ceva? Vi s-a întâmplat să vă adreseze cuvinte aspre, dureroase pentru voi?

girl-hairs-blowing-wallpaperDe multe ori ni se adresează cuvinte de genul: ”nu faci aia, nu vrei aia, nu mergi acolo…” și tot așa mai departe, dar nu te întreabă ”Ai încercat să faci ceva? Ai încercat să…?”. Nu! Bineînțeles că ei cred că procedează corect, dar pe noi ne fac să ne simțim… oribil, dezgustați de tot ce se întâmplă, dezgustați de noi înșine… Mă doare când văd cum unele persoane ne privesc cu alți ochi tocmai pentru că nu facem cum vor ele. Ne judecă după bunul plac!

Uneori avem nevoie doar de sfaturi, de cuvinte bune dăruite din suflet, de încurajări, nu doar de cuvinte ce te fac să te simți josnic. Mă doare! Puțini sunt cei care te respectă cu adevărat și care îți dau un sfat prietenesc, un sfat pe care tu poți să-l consideri perfect pentru tine. Și, în momente dificile, îți dai seama cine îți este prieten cu adevărat, cine te respectă și cine merită respectat.

Știți ceva?! Nu lăsați pe nimeni să vă spună cuvinte ce dor. Dovediți-vă vouă, în primul rând, că sunteți în stare și arătați-le tuturor care v-au criticat că puteți.

Sunteți în stare și asta contează!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *