Despre dorința de a scrie!

once-upon-a-timeÎnainte de a începe să scriu pe blog, m-am gândit de foarte multe ori despre ce aș putea să scriu, căci erau și există sute sau chiar mii de bloguri care scriu despre „fashion day” sau despre viața de vedetă. Totodată, am găsit și bloguri care scriu despre cărți (recunosc, îmi plac acele bloguri), evenimente…sau poate ați auzit și de bloguri cu impresii din călătorii…da,există! Le citesc și eu, și visez peste mări și țări, și-mi imaginez cum este să te simți acolo…

Dar am observat că sunt puține bloguri care scriu despre viață cu bune și rele, despre cele mai frumoase momente ale vieții sau despre cele mai „urâte”, mai nasoale perioade de care avem parte. Sau poate că unii doar „exagerează” în ceea ce privește viața, adăugând prea mult negativism…ok, știu că nu ai cum să fi tot timpul o persoană pozitivă dar cel puțin încercând, reușim să fim mai buni și mai pozitivi.

Cred că așa a apărut și inspirația mea pentru scris, căci vreau să scriu despre viață. Vreau să scriu despre familie, iubire, prietenie, chiar și despre pasiune, senzualitate sau copii. Wow, deja gândesc prea departe, dar mă bucur că astfel știu că dau frâu liber atât gândurilor mele cât și imaginației.

Dar pentru restul…într-o altă zi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *