Fericire…lucru mărunt

„Şi sper c-o să descopăr fericirea, din palme şi săruturi va-nflori. O să te mirui cu privirea, scăldată-n lacrimi albăstrii…” Ionuţ CarageaBeautiful-Lady

Fericirea pe care o emanăm fiecare dintre noi poate să spună lucruri mărețe despre felul nostru de a fii, despre modul în care judecăm sau chiar și despre faptele pe care le facem. Poate că uneori ne ”dă de gol” atunci când încercăm să facem o surpriză celor dragi de alături sau poate că uneori facem și o altă persoană fericită doar prin felul nostru de a fii.
Contează modul prin care îți exprimi fericirea și lucrurile pe care le poți spune despre acest sentiment puțin întâlnit de ceilalți.
Voi cum vă exprimați fericirea?
Eu recunosc că în momentul meu euforic fac pe toți din jurul meu să zâmbească, să râdă de orice prostioară făcută sau măcar să le aduc o stare de bună dispoziție în ziua respectivă. Majoritatea colegilor mei mă consideră o persoană nebunatică doar prin simplul fapt că sunt mereu fericită și zăpăcită. Deci da, îmi dă și o stare de zăpăceală, foarte copilăroasă și dulce.
Ce vă face pe voi fericiți?

Și nu uitați: Don’t worry…Be happy! (Nu-ți face griji. Fii fericit!)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *