”Fluturi”

Aș vrea să vă spun tot ce am trăit citind aceste volume, fiecare emoție, fiecare gând în parte, dar nu o voi face.

fluturi Este o poveste de viață ce trebuie citită chiar de tine pentru a trage singur concluziile…pot doar să vă recomand ”Fluturi” pentru că merită citită, iar Irina este un suflet cald, un copil frumos ce a știut să-mi capteze atenția prin trăirile ei, prin o parte din viața ei.

Descriere: Se spune că, atunci când citești unele cărți, nu poți sau nu știi cum să vezi și să treci dincolo de coperți, dincolo de aparențe, dincolo de cuvinte. Unele cărți sunt așa, iar altele sunt altfel.

Sunt cărți care te fac să pătrunzi cu pași timizi și mici, în lumea și în sufletul celui care le-a scris. Iar cartea „Fluturi” este o invitație în universul unui suflet. Povestea începe oarecum timid, ca să continue cu pași grăbiți și să sfârșească printr-o avalanșă, aparent haotică, a tot ceea ce înseamnă  și poate aduce iubirea în viața unui om: fluturii iubirii, fericire fără margini, lacrimi și amărăciune, dezamăgire și resemnare.
Citind cartea, descoperi magia fluturilor, care într-o singură zi se nasc, iubesc și mor. Ei asistă la propria lor naștere și își trăiesc viața, ca să asiste chiar și la propria moarte. Au parte de iubiri stinghere care ofilesc și visează pe flori străine, deseori nesărutate, făcându-le să vibreze a goluri neplânse, a doruri neînvinse. Fluturii iubirii ating pe oricine găsesc frumos. Ei surprind întreaga esență a lumii, în dorul dintre două bătăi de aripi. Se bucură alungând și respirând doruri nebune, șoptind la fiecare deschidere de aripi, iubire.
Iubirea face ca, în timp, măștile oamenilor să cadă, pentru că prea puțini sunt cei care, odată dezveliți de măști, mai pot privi printre și spre iluziile vinovate pe care le-au creat sau păstrat și să topească lacrimi, prin sărutări fierbinți, cu care să alunge toate umbrele vieții.
Citind cartea „Fluturi”, te bucuri de un univers plin de emoții și te regăsești în fiecare zbucium. Iar la finalul poveștii te bucuri că Fluturi nu este doar o poveste, regăsind părți din sufletul tău ascunse acolo, între pagini. La sfârșit te bucuri, zâmbești și mulțumești pentru tot: că ai cunoscut și trăit iubirea cu toți fluturii și cu toate lacrimile ei, că ai avut parte de prietenii adevărate și sincere, că ai crescut printre cei mai minunați și mai delicați oameni, că te-ai pierdut ca să te regăsești, pentru că toate au un rost și pentru că nimic nu este întâmplător…

Am râs, am plâns, am așteptat fiecare moment să aflu ce se întâmplă mai departe iar finalul m-a lăsat cu lacrimi în ochi și cu dezamăgirea pierderii unui prieten ca și cum ar fi fost al meu.
Am trăit prin aceste cărți și aștept continuarea… big hugs Irina. :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *