Îmbrățișarea ta îmi dă…

Îmbrățișarea ta îmi dă putere și forța necesară de a merge mai departe! bunicul

Poate unii s-au gândit că am nevoie de îmbrățișări din partea iubitului sau al tatălui, dar acea putere de nedescris mi-o oferă bunicul meu. Eu una nu mă pot lăuda că am un tată super fantastic căci deși îl cunosc sau știm unul de altul, nu a fost alături de mine, nici de mama mea…poate nici măcar nu știe cum este să ai o fiică și nu știe să se „descurce” cu mine. Poate vă întrebați dacă eu am încercat să mă apropii…și răspunsul este da, am încercat și degeaba! Uneori te saturi să tot încerci și te lași…

Da…am un tată vitreg bun, darnic și-l respect enorm, îi port o iubire aparte dar în mintea mea există și întrebarea…cum este îmbrățișarea tatălui meu? Cum este să-ți poarte de grijă și să te răsfețe? Vise…mult prea frumoase, dar triste.

Dar pot să fiu mândră că am un bunic care este pâinea lui Dumnezeu, îl ador și știu că ori de câte ori merg acasă găsesc la el, în îmbrățișarea lui o căldură sufletească ca de tată. Mi-a fost alături din momentul nașterii și cum mă laudă mereu, sunt „băiatul” bunicului 😀 .

De câte ori vorbesc despre bunicul mă emoționez și lăcrimez, ajung chiar să plâng 🙂 dar trece, sunt lacrimi de fericire și de dor.

De mic copil am învățat să fiu bună, răbdătoare, darnică și descurcăreață datorită lui, datorită tuturor lecțiilor date și sfaturilor oferite.

Mă bucur de momentele alături de el, atât timp cât îl am încă lângă mine, nici nu vreau să mă gândesc ce-aș face dacă n-ar mai fi….

Dragul meu bunic, ce mult îl iubesc…el este tatăl meu…el m-a făcut să fiu așa cum sunt eu astăzi și mereu m-a sfătuit să am răbdare și să nu mă supăr pe lucruri inutile. Să ajut ori de câte ori am posibilitatea, să ofer o masă caldă, o vorbă bună sau un zâmbet din suflet…

Și da, același sfat vi-l dau și eu…fiți buni unii cu alții și oferiți un ajutor oricât de mic ar fi el…dăruiți din suflet!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *