Iubirea, un vis care prinde contur și devine realitate! Iubirea, un mister care te face mai bun, mai îndrăzneț, mai diferit!

large (3)O relație de iubire presupune atât de multe. Deși pare simplu la auzul acestui cuvânt, „iubire”, totodată devine atât de complex.

Încredere, respect, gingășie, sprijin, comunicare, gesturi… sunt doar câteva trăsături care fac parte dintr-o relație.

O relație de iubire se construiește pe parcurs, nu într-o noapte. Ea devine mai puternică pe zi ce trece, tot mai mult, cu mici bucurii care fac ca iubirea să fie tot mai sublimă și mai frumoasă. Pare de vis, nu-i așa? Dar poate fi și realizabil!

Iubește și iartă! Așa poți începe să clădești respectul și încrederea unul față de celălalt. Punând accent pe visele și pe dorințele voastre.

Mergeți în lume și umblați în stânga și-n dreapta, peste tot, nu doar împreună, ci și de unul singur. Atunci vei remarca ce-ți lipsește, ce vrei să mai aduci bun în viața ta, în relația de iubire. Umblând și văzând, cu proprii ochi, oameni frumoși ținându-se de mână, îmbrățișându-se, schimbând priviri angelice fără niciun cuvânt, gesturi care-ți pot tăia răsuflarea… într-un moment, îți vei dori și tu astfel de gesturi de iubire sau din iubire. De ce? Pentru că îți lipsește acel cineva care să-ți fie alături, zi și noapte, și care să-ți aducă liniștea de care ai nevoie.

Iubirea nu presupune doar săruturi și giugiuleli, de asemenea este important și sprijinul care îl poate oferi, modul de a asculta și sfaturile care le poate da din suflet și când trebuie. Contează enorm să ai răbdare și să poți fi alături de partener, atunci când are mai mare nevoie de tine. Să poți aduce un alint care să-i aducă zâmbetul atât pe buze, cât și în privire, o îmbrățișare, o sărutare, o alinare… un gest oricât de mic, face momentul să fie mai mirific, mai frumos, mai grandios.

Iubirea, un vis care prinde contur și devine realitate! Iubirea, un mister care te face mai bun, mai îndrăzneț, mai diferit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *