”Jurnalele lui Stefan”

1. Jurnalele lui Stefan ÎNCEPUTURILE: În timpul Războiului Civil, într-un cadru dominat de mari moșii, averi fabuloase și secrete mortale, trei adolescenți din Mystic Falls, Virginia, formează un triunghi amoros torid ce va străbate secolele.

jurnalele lui stefan

Cei doi frați Stefan și Damon Salvatore sunt de nedespărțit până ce o întâlnesc pe Katherine, o tânără uluitoare și misterioasă. Deveniți rivali, ei își dispută inima lui Katherine doar ca să descopere că sumptuasele ei toalete de mătase și nestemate sclipitoare ascund un secret cumplit: Katherine este vampir. Și este hotărât să îi transforme și pe ei tot în vampiri, ca să poată viețui împreună – pentru totdeauna.
2. Jurnalele lui Stefan SETE DE SÂNGE: Când prima lui dragoste, Katherine, îl transformă în vampir, Stefan Salvatore își vede lumea – și sufletul – distruse. Acum, el și fratele său, Damon, sunt nevoiți să fugă din orașul natal, unde riscă să fie descoperiți… și nimiciți. Cei doi frați se îndreaptă spre New Orleans, căutând un adăpost sigur. Însă orașul este mai periculos decât și-ar fi închipuit vreodată, deoarece este plin de vampiri… și de vânători de vampiri. Oare viața veșnica a lui Stefan va fi blestemată pentru totdeauna?

3. Jurnalele lui Stefan NESAȚUL: După ce fratele său îl trădează la New Orleans, Stefan caută un nou început în Manhattan.

Jurând să nu mai facă rău niciodată vreunei ființe umane, el bântuie străzile New Yorkului, încercând să dispară în haosul marelui oraș. Dar tocmai când crede că a lăsat trecutul în urmă, Stefan descoperă că nu va putea niciodată scăpa de fratele lui. Căci Damon are planuri mari pentru frații-vampiri Salvatore… fie că-i sunt pe plac lui Stefan, fie că nu. Împreună, ei fac senzație la New York. Când isprăvile lor ajung în paginile mondene ale ziarelor, un vechi dușman își face apariția: unul pornit să se răzbune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *