”Jurnalul vampirilor”

jurnalele vampirilor

1. Jurnalele vampirilor 1 TREZIREA: Un triunghi amoros mortal străbate timpul, din Florenţa sfârşitului de veac cincisprezece până într-un orăşel american din zilele noastre — povestea iubirii adolescentine dintre doi fraţi vampiri şi frumoasa fată împărţită între dragostea lor.

2. Jurnalele vampirilor 2 LUPTA: În liniștitul orășel Fell’s Church lucrurile se precipita. Damon este mai nerăbdător ca oricând s-o facă pe Elena partenera lui, Regina Întunericului. Elena, tot mai vulnerabilă, se confruntă cu uneltirile lui Caroline și ale lui Tyler, în vreme ce Stefan trebuie să-și calce jurămintele și să-și înfrunte pe viață și pe moarte fratele.

3. Jurnalele vampirilor 3 FURIA: Elena a devenit vampir. Acum îi aparține lui Damon și lumii lui întunecate. Dar când în cele din urmă își amintește că adevarata ei iubire este Stefan. Un dușman nou și puternic apare în Fell’s Church… iar cei trei vor trebui să-și unească forțele într-o bătălie mortală.

4. Jurnalele vampirilor 4 REUNIUNEA: O nouă amenințare s-a ivit în Fell’s Church – un alt spirit malefic dezlănțuit. Bonnie, Meredith și Matt, împreună cu Stefan și Damon, își unesc forțele pentru a înfrânge, cu ajutorul Elenei, acest inamic nevăzut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *