Oamenii frumoși mă inspiră! Gândurile curate mă bucură și-mi umple ochii de fericire!

large (18)Petrecem atât de mult timp alături de oameni. Oameni cunoscuți sau chiar și necunoscuți, unii întâlniți poate pentru prima dată. Și privindu-i pe fiecare în parte simțim ceva… poate gânduri de frustrare, intimidare, neliniște, tristețe, agitație, sau chiar și gânduri de fericire, tandrețe, prietenie sau chiar și stări de o bucurie imensă ce stă să iasă din suflet. Depinde de omul care trezește aceste stări.

Ne bucură și mai mult faptul că le „smulgem” un zâmbet celor neliniștiți, și îi facem pentru o clipă să uite de grijile zilei de astăzi și/sau de mâine. Îi încurajăm cu ce știm noi mai bine, și anume cu o vorbă bună, un sfat sincer, o bucurie oricât de mică, un moment de ascultare. Se simt ascultați și se descarcă de poverile grele care stau pe suflet de cine o știe cât timp. Contează atât de mult să asculți și să-i dai puțină atenție persoanei de alături!

În ceea ce privește persoanele mereu vesele și cu zâmbetul pe buze… nu pot spune decât că, pe o parte dintre noi, ne inspiră cu fericirea lor. Ne dă o senzație de bine și, poate, o stare de împlinire. Pare ciudat… un sentiment ciudat, dar curat.

Oamenii fericiți care știu să se bucure de viață cu toate aspectele sale, bune sau rele, care apreciază fiecare lucru mărunt, fiecare bucurie simplă, fiecare răsărit mut sau apus încântător, fiecare ploaie mistică sau zi cu soare, fiecare bătrân zâmbind sub chipul său ridat, fiecare copil radiind de veselie și bucurându-se de copilărie, fiecare moment frumos petrecut alături de cei dragi, fiecare lor vizitat care ne lasă fără grai, și multe-multe alte clipe unice…. Acești oameni mă inspiră, mă bucură și-mi umple atât sufletul cât și ochii de fericire…

Sursă photo: weheartit.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *